Onze zwemtijden zijn als volgt:

Donderdag          1e uur:    18.30   -   19.30 uur
                           2e uur:    19.30   -   20.30 uur
                                                        

Zaterdag             1e uur:    10.00   -   11.00 uur
                           2e uur     11.00   -   12.00 uur

Afhankelijk van leeftijd en zwemervaring word je ingedeeld bij een groep en train je samen met deze groep voor het volgende brevet. 
Een keer per jaar wordt er examens gehouden waarbij de vaardigheden getoetst worden door examinatoren van de Koninklijke Nederlandse Bond tot het Redden van Drenkelingen (KNBRD).
 

Vereisten lid worden

Als uw kind zijn zwemdiploma heeft gehaald, is het verstandig om het zwemmen bij te houden. Kinderen leren namelijk snel, maar leren nieuwe dingen ook weer snel af, als het niet wordt bijgehouden. Eén van de mogelijkheden is de Reddingsbrigade Voerendaal
De RBV bestaat in oktober 2012 inmiddels 25 jaar. Het doel van de RBV is: De verdrinkingsdood te bestrijden en het bevorderen van de zwemkunst in het algemeen en het redden van drenkelingen in het bijzonder. 

EHBO-lessen

Voor enkele examens is ook een EHBO diploma vereist. Deze opleiding wordt ook door de vereniging aangeboden. Indien het diploma gehaald is dan biedt de vereniging ook de herhalingslessen aan tegen betaling van een vergoeding. 

In 2014 zijn de EHBO-lessen in de Joffer op zaterdag van 9:00 uur tot 17:00 uur.

Data:
- Informatie volgt binnenkort (groep I)
- 
Informatie volgt binnenkort  (groep II)


18 jaar en ouder

Voor volwassenen bestaat de mogelijkheid voor conditieverbetering. Deze lessen zijn op de donderdagavond. Deelname aan een opleiding mag natuurlijk, maar is voor deze leeftijdsgroep niet meer vereist. Het motto van deze groep is lekker samenzijn en niets moet maar alles kan.

Proefzwemmen jeugdleden:
Aarzel niet en kom samen met je vriendje en vriendinnetje zwemmen. Geef een week van te voren aan dat je interesse hebt om een keer lekker komen te zwemmen. Bevalt het dan kun je je aanmelden middels een aanvraagformulier dat je dan ontvangt.

Lid worden:
Wil je lid worden, dan vul je het inschrijfformulier volledig in en lever je dit samen met een pasfoto (alleen voor jeugdleden) in. 

Vul je het inschrijfformulier in dan machtig je ons om de maandelijkse contributie via automatische incasso te incasseren. De contributie kan alleen middels automatische incasso geïncasseerd worden. Als je bent ingeschreven krijgt je een bevestiging.

Contributie 2014:

inschrijfgeld                                   €  8,50 eenmalig
jeugdleden (tot 18 jaar): €  10,50 per maand
senioren (18 jaar en ouder):   € 13,-- per maand


Meer informatie:
Wenst u nog meer informatie? 
- schrijf een mail naar: reddingsbrigadevoerendaal@gmail.com,
- vul het contactformulier 
- of kom op donderdagavond of zaterdagmorgen even kijken in het zwembad.

 

Joomla templates by a4joomla