Op zaterdag 31 januari 2015 was het dan zover. Onze jongste leden keken al weken reikhalzend uit naar hun allereerste jeugdactiviteit bij onze vereniging. ’s Middags verzamelde de groep jeugdigen zich om 15.45 uur bij Party & Bowlingcentrum Schin op Geul.

Hier werden de leden opgesplitst in groepen om op sportieve wijze de strijd met elkaar aan te gaan. Ondanks de ietwat gehavende bowlingbanen slaagde een enkeling er toch in om een strike te gooien. Na een uur was het tijd voor ons avondmaal. We mochten aan 2 lange tafels plaatsnemen om te steengrillen.

Aan de gezellige drukte aan tafel was te merken dat iedereen het naar zijn zin had. Jong en oud kletsen met elkaar en aten hun buikje rond. Maar het was nog niet voorbij. Diana en Kirsten hadden een ludieke quiz samengesteld met vragen over onze vereniging. Ze verbaasden zich erover dat bij alle groepen bekend was wie Marcel Smeets (bestuurslid) was. De gemiddelde leeftijd van de bestuursleden en de voormalige naam van onze vereniging (ZON Voerendaal) waren moeilijker te raden.

Angelique hield de scores goed bij en maakte uiteindelijk de winnaars bekend. Omdat iedereen vandaag tijdens de quiz goed zijn best had gedaan en tijdens het bowlen een sportieve wedstrijd gespeeld had werden ze ook nog getrakteerd op iets lekkers. We kijken samen met alle deelnemers terug op een geslaagde activiteit.


Joomla templates by a4joomla